Tiimimme

Osaava johtotiimimme vastaa asumisyksiköiden toiminnasta.

Matleena.jpg

Matleena Pihlaja

Toimitusjohtaja

JP.jpg

Jari-Pekka Thil

Palvelupäällikkö

Jari-Pekka on taustaltaan sairaanhoitaja ja sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen maisteri (YAMK). Hänellä on 13 vuoden kokemus sosiaali- ja terveysalan palveluiden eri tasoilta, kuten aikuispsykiatrisesta hoitotyöstä, lasten- ja nuorisopsykiatrisesta hoitotyöstä sekä lastensuojelun sijaishuollosta.

Vastuualueina säätiössä Jari-Pekalla ovat henkilöstöhallinto, palkkahallinto sekä kehittämis- ja tutkimustyö. Lisäksi hän toimii työsuojelupäällikkönä.

Ulpu2.jpg

Ulpu Kananen

Asumisyksikön johtaja

Savivuoren asunnot, Viitasaari

Ulpu on koulutukseltaan sosionomi AMK ja sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen sosionomi YAMK. Hänellä on 16 vuoden kokemus vammaispalveluista ohjaajana, vastaavana ohjaajana ja johtajana. Hänen osaamisalueitaan ovat osaamisen johtaminen, työhyvinvoinnin johtaminen, kehittämisprojektit sekä digitaaliset järjestelmät. Ulpu on kouluttautunut töiden ohessa autisminkirjon asiantuntijaksi, työkykymestariksi ja mentorivalmentajaksi. Hän toimii säätiössä myös

RAI-koordinaattorina.

MarjoK.jpg

Marjo Karhu

Asumisyksikön johtaja

Lehtolan asunnot, Suolahti

Marjo on koulutukseltaan sosionomi AMK ja suuntautunut opinnoissaan erityiskasvatukseen ja vammaistyöhön. Hänen osaamisalueitaan ovat osaamisen johtaminen, työhyvinvoinnin johtaminen, strateginen johtaminen sekä henkilöstöhallinto ja työsuojelu. Säätiöllä Marjo vastaa Lehtolan asumisyksikön toiminnasta.

TuoviK.jpg

Tuovi Kinnunen

Asumisyksikön johtaja

Marianpolun asunnot ja

Toimintakeskus Veturi, Suolahti

Tuovi on koulutukseltaan toimintaterapeutti (AMK), jonka lisäksi hän on kouluttautunut töiden ohella Autisminkirjon asiantuntijaksi ja toimii myös RAI-vastaavana. Aiempaa työkokemusta Tuovilla on ohjaajana työ- ja päivätoiminnoissa sekä asumisyksikössä. Viimeksi hän on toiminut vastaavana ohjaajana/lähiesihenkilönä toimintakeskus Veturilla sekä varaesihenkilönä Marianpolun asunnoilla.

Tanja.jpg

Tanja Vuorela

Asumisyksikön johtaja

Nuutin asunnot, Palokka

Tanja on koulutukseltaan sosionomi (AMK), jonka lisäksi hänellä on kulttuuripuolen amk-tutkinto sosiokulttuurisesta työstä. Tanjan työhistoria koostuu vahvasti vammaistyöstä, jossa hän on työskennellyt ohjaajana, tuntiopettajana, ryhmävastaavana, toiminnanjohtajana ja sosiaaliohjaajana. Sosiaaliohjaajana Tanja on tuottanut toimintakeskuksen asiakkaille kulttuuripainotteista toimintaa, pääasiassa musiikkia ja teatteria, jotka ovat myös hänelle itselleen tärkeitä harrastuksia.

Kata2.jpg

Katariina Vepsäläinen

Asumisyksikön johtaja

Lammen asunnot, Tikkakoski

Katariina on koulutukseltaan Sosionomi AMK, ja opinnoissaan suuntautunut lapsiin ja nuoriin sekä vammaistyöhön. Lisäksi hän on kouluttautunut mm. autisminkirjon asiantuntijaksi, AVEKKI-kouluttajaksi sekä tehnyt johtamisen opintoja. Katariinan työura painottuu vahvasti vammaistyöhön, niin ohjaajan  kuin kouluttamisen ja esimiestyön näkökulmasta. Itsemääräämisoikeus ja sen toteutuminen arjessa on kiehtova teema työssä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä, käsittelemme viestisi mahdollisimman nopeasti ja palaamme asiaan.

Kiitos yhteydenotostasi!

Verkkolaskuosoitteemme ovat: 

Operaattori 

Verkkolaskuosoite 

OVT-tunnus 

Apix Messaging Oy (003723327487) 

003718423175 

003718423175 

                                     

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH. 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun. 

Sähköpostiskannauksen osoite: 

003718423175@procountor.apix.fi