Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Marianpolun asunnoille Suolahdelle

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on koulutusmyönteinen, voittoa tavoittelematon ja vakavarainen organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan. Yhteiskunnallisena vaikuttajana pidämme yllä keskustelua vammaisten henkilöiden tasa-arvoisesta asemasta ja osallisuudesta. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Palveluntuottajana tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa, kriisi- ja perhepalveluja sekä yksilöllisiin sopimuksiin perustuvia palveluja. Säätiö toimii kaikissa palveluissaan YK:n vammaisten ihmisoikeuksien mukaisesti. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on savuton työpaikka.

Etsimme ohjaajaa (AMK) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Marianpolun asunnoille Suolahdelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan työnkuva sisältää kehitysvammaisten ja autismin kirjon aikuisten aktiivista sekä yksilöllistä päivittäisten toimintojen ohjaus- ja verkostotyötä, sekä vastuualue työskentelyä. Vastuualueet voivat koostua esimerkiksi IMO- ja RAI- kokonaisuuksien koordinoinnista, tai sisäisestä kouluttamisesta. Työskentely Marianpolun asunnoilla on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työhyvinvoinnin tukemiseksi priorisoimme työvuorosuunnittelussa joustavuuden sekä mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan yhteen sovittamiseen. Pidämme arvossa koulutus- ja kehittämismyönteisyyttämme: järjestämme työtehtävässä suoriutumisen tueksi monipuolisen perehdytyksen, sekä erilaisia kattavia sisäisiä koulutuksia. Koulutamme työntekijöille esimerkiksi AVEKKI- ja autisminkirjon osaamista. Meille on merkityksellistä asiakkaan yhdenvertaisuuden sekä itsemääräämisoikeuden toteutuminen ja kehittäminen. IMO-, RAI- ja AVEKKI-työskentely ovat erityisosaamisalueitamme.

Työsuhde-etuina tarjoamme uudet ja monipuoliset työterveyspalvelumme, Smartum -henkilöstöedun, koulutustyöryhmämme ohjaamat erilaiset koulutukset, sekä esimerkiksi kuukausittaisen työvaaterahan. Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, sekä tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Myös vuoden 2022 aikana sosiaali- ja terveysalan AMK-opinnoista valmistuvat huomioidaan työnhaussa. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiössä AMK -tutkinnon omaavan työntekijän on myös mahdollisuus työskennellä erilaisissa vastuurooleissa, kuten asumispalveluyksikön yksikönjohtajan tai varaesihenkilön työtehtävissä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Jos etsit merkityksellistä työtä, koulutusmyönteisessä sekä yhdenvertaisuutta tukevassa työympäristössä, lähetä rohkeasti CV ja työhakemuksesi osoitteeseen hr@ksvs.fi.

Hakuaikaa on jatkettu 8.5.2022 klo 23:55 asti. Haastattelemme hakijoita sekä tarvittaessa suoritamme valinnan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Marianpolun asuntojen johtaja, Katariina Vepsäläinen, katariina.vepsalainen@ksvs.fi tai 040-7365929.

Lisätietoja löydät myös kotisivuiltamme www.ksvs.fi