MISTÄ ON KYSE?

Sinä hyvän asenteen omaava ja ammattitaitoinen lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tule meille töihin!
Etsimme Nuutin asunnoillemme Jyväskylään eri mittaisiin määräaikaisiin tehtäviin ohjaajia, huomioiden myös opintojen loppupuolella olevat opiskelijat.

Tarjoamme sinulle tukea työhösi hyvällä henkilöstöresursoinnilla ja ammatillisilla koulutuksilla. Tuemme vapaa-ajan ja työn yhdistämistä joustavalla työvuorosuunnitelulla. Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle työterveyspalvelut yksityisellä lääkäriasemalla.

TIETOA MEISTÄ

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on yleishyödyllinen vammaispalvelualan toimija. Säätiö on perustettu vuonna 2003 ja palveluksessamme on noin 160 työntekijää. Säätiön tarkoituksena on edistää vammaisten henkilöiden yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä, ja kehitää
palvelujärjestelmää vastaamaan heidän tarpeitaan.

Tarjoamme asiakkaillemme asumispalveluja, sekä työ- ja päivätoimintaa. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö toimii Keski-
Suomen alueella Jyväskylässä, Viitasaarella, Äänekoskella ja Suolahdessa.

Arvoihimme kuuluvat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Organisaatiomme panostaa työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, sekä toimintamalliemme jatkuvaan uudistamiseen.

TIETOA TYÖSTÄ

Meillä työssä vastuullasi on tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oman näköisen elämän elämistä. Pääpaino työssä on asiakkaidemme päivittäisten toimien ohjaaminen (hygienia, ruokailu, lääkehoito, ulkoilu, ym.), sekä tiivis yhteistyö omaisten kanssa. Työskentelet asumisyksikössä moniammatillisessa tiimissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulta edellytetään sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja, hyviä vuorovaikutus- ja työryhmätaitoja ja muutoksensietokykyä. Kokemus vammaistyöstä ei ole pakollista, halu tehdä työtä asiakkaidemme rinnalla ja kehittää omaa osaamistaan riittää. Me perehdytämme ja opastamme työhön. Asiakkaiden suojaamiseksi sinulla tulee olla tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja. Sinun tulee kuulua myös sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työtehtävään sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G 20.

NÄIN HAET MEILLE

Lähetä meille rohkeasti hakemus osoitteeseen sari.toikkanen@ksvs.fi, otsikoi hakemuksesi otsikolla ”rekrytointi”. Lisätietoja säätiöstä löydät kotisivuiltamme www.ksvs.fi

Jos sinulle jäi kysyttävää työtehtävästä, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.
sari.toikkanen@ksvs.fi puh. 040 561 9683

Linkki PDF-ilmoitukseen ›