MISTÄ ON KYSE?

Sinä hyvän asenteen omaava ja ammattitaitoinen lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tule meille töihin.

Etsimme nyt tiimiimme kahta uutta ohjaajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Nuutin asunnoillemme Jyväskylän Palokkaan 11.10.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan! Otamme haussa huomioon myös joulukuussa 2021 opintonsa päättävät henkilöt.

Tarjoamme sinulle tukea työhösi hyvällä henkilöstöresurssoinnilla ja joustavalla työvuorosuunnittelulla. Tarjoamme sinulle työterveyspalvelut yksityisellä lääkäriasemalla, Smartum-henkilöstöedut, kuukausittaisen työvaaterahan, säännöllistä ammatillisen osaamisen kehittämistä koulutuksilla, ryhmätyön ohjausta sekä jatkuvasti kehittyvän työskentely-ympäristön.

TIETOA MEISTÄ

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on yleishyödyllinen vammaispalvelualan toimija. Säätiö on perustettu vuonna 2003 ja palveluksessamme on noin 160 työntekijää. Tarjoamme asiakkaillemme asumispalveluja, sekä työ- ja päivätoimintaa. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö toimii Keski-Suomen alueella Jyväskylässä, Viitasaarella, Äänekoskella ja Suolahdessa. Arvoihimme kuuluvat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen.

Organisaatiomme panostaa työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, sekä toimintamalliemme jatkuvaan uudistamiseen.

TIETOA TYÖSTÄ

Meillä työssä vastuullasi on tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oman näköisen elämän elämistä. Pääpaino työssä on asiakkaidemme päivittäisten toimien ohjaaminen (hygienia, ruokailu, lääkehoito, ulkoilu ym.), sekä tiivis yhteistyö omaisten kanssa. Työskentelet asumisyksikössä moniammatillisessa tiimissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulta edellytämme sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta, hyviä vuorovaikutus- ja työryhmätaitoja ja muutoksensietokykyä. Haluat myös kehittää omaa osaamistasi kanssamme, ja sinulla on ymmärrystä vammaisten henkilöiden osallisuudesta, tuetusta päätöksenteosta ja itsemääräämisoikeudesta.

Asiakkaidemme suojaamiseksi sinulla tulee olla tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja koko työsuhteen ajan. Kuulut myös sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työtehtävään sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G 20.

NÄIN HAET MEILLE

Jos näet itsesi osana merkityksellistä työtä tekevää tiimiämme, lähetä työhakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen sari.toikkanen@ksvs.fi 3.10.2021 klo 24 mennessä. Otsikoi hakemuksesi otsikolla ”Nuutin rekrytointi”.

Huomaa, että haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja palkkaamme heti sopivan löydyttyä. Lisätietoa säätiöstä löydät kotisivuiltamme, osoitteesta www.ksvs.fi.

Jos sinulle jäi kysyttävää työtehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

Sari Toikkanen, Nuutin asunnot sari.toikkanen@ksvs.fi, puh. 040 561 9683