Mistä on kyse?

Sinä hyvän asenteen omaava ja ammattitaitoinen lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tule meille töihin! Meillä olisi sinulle tarjolla määräaikainen työsopimus ajalle 11.10. – 31.10.2021 Marianpolun asunnoilla Suolahdessa.

Tarjoamme sinulle tukea työhösi hyvällä henkilöstöresursoinnilla, joustavalla työvuorosuunnitellulla ja toisiaan tukevalla työyhteisöllä. Työntekijöillämme on käytössä yksityisen lääkäriaseman työterveyspalvelut.

Tietoa meistä

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on yleishyödyllinen vammaispalvelualan toimija. Säätiö on perustettu vuonna 2003 ja
palveluksessamme on noin 160 työntekijää. Säätiön tarkoituksena on edistää vammaisten henkilöiden yhdenvertaisuutta
yhteiskunnassa, erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä, ja kehitää palvelujärjestelmää vastaamaan heidän tarpeitaan.

Tarjoamme asiakkaillemme asumispalveluja, sekä työ- ja päivätoimintaa. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö toimii Keski-Suomen alueella Jyväskylässä, Viitasaarella, Äänekoskella ja Suolahdessa.

Arvoihimme kuuluvat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Organisaatiomme panostaa työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, sekä toimintamalliemme jatkuvaan uudistamiseen.

Sinä hyvän asenteen omaava ja ammattitaitoinen lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tule meille töihin!

Tietoa työstä

Meillä olisi sinulle tarjolla määräaikainen työsopimus ajalle 11.10. – 31.10.2021 Marianpolun asunnoilla Suolahdessa.

Tarjoamme sinulle tukea työhösi hyvällä henkilöstöresursoinnilla, joustavalla työvuorosuunnitellulla ja toisiaan tukevalla työyhteisöllä. Työntekijöillämme on käytössä yksityisen lääkäriaseman työterveyspalvelut.

Meillä työssä vastuullasi on tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oman näköisen elämän elämistä. Pääpaino työssä on asiakkaidemme päivittäisten toimien ohjaaminen (hygienia, ruokailu, lääkehoito, ulkoilu, ym.), sekä tiivis yhteistyö omaisten kanssa. Työskentelet asumisyksikössä moniammatillisessa tiimissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulta edellytetään sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta ja hyviä vuorovaikutus- ja työryhmätaitoja. Osaaminen vammaistyöstä ei ole pakollista, halu tehdä työtä asiakkaidemme rinnalla ja kehittää omaa osaamista riittää. Me perehdytämme ja opastamme työhön. Asiakkaiden suojaamiseksi sinulla tulee olla tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja. Sinun tulee kuulua myös sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työtehtävään sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G 20.

Näin haet meille

Lähetä meille rohkeasti hakemus osoitteeseen katariina.vepsalainen@ksvs.fi, otsikoi hakemuksesi otsikolla ”rekrytointi”.

Lisätietoja säätiöstä löydät kotisivuiltamme www.ksvs.fi

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla

Katariina Vepsäläinen, johtaja
Marianpolun asunnot
katariina.vepsalainen@ksvs.fi
puh. 040 736 5929

Avaa ilmoitus PDF-tiedostona »