Tietosuojaseloste

Tämä on Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö tietosuojaseloste, jossa kerrotaan verkkosivujemme kautta välittyvien henkilötietojen käsittelystä.

Sivuston keräämät tiedot

Sivustomme (www.ksvs.fi/) käyttää evästeitä ja Javascript-koodia, joiden tarkoitus on avustaa anonyymien statistiikkatietojen keräämisessä. Statistiikkatiedot toteutetaan Google Analytics -palvelun avulla. Näiden anonyymien statistiikkatietojen avulla ei kyetä tarkkailemaan tai identifioimaan yksittäisiä käyttäjiä. Sivustomme toimii myös silloin, kun Javascript-koodin suoritus ja evästeet on estetty selaimessa.

Käyttäjien luovuttamat tiedot

Käyttäjien sivustomme kautta itse luovuttamista tiedoista on laadittu alla oleva rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö
Matarankatu 4,
40100 Jyväskylä
puh. 020 766 1181

Rekisterin tietosisältö, käyttötarkoitus, säilytysaika ja suojaaminen

Rekisterin tietosisältönä on sähköisesti annettujen palaute- ja muiden lomakkeiden kautta välitetyt tiedot.

Tietoja käytetään ainoastaan lomakkeen yhteydessä ilmoitettuun tarkoitukseen, eikä henkilötietoja käytetä tai varastoida muihin markkinointitarkoituksiin.

Tietoa säilytetään ainoastaan niin kauan kuin asian hoitaminen sitä vaatii, esimerkiksi erilaisissa tapahtumiin ilmoittautumislomakkeistamme saatua tietoa säilytetään ainoastaan tapahtuman järjestelyjen vaatiman ajan.

Lomakkeiden kautta lähetetty tieto saapuu salasanalla suojattuun tietokoneeseen, johon ei ulkopuolisilla ole pääsyä.

Tiedon suojaaminen ja luovutus

Saatuja tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Poikkeustilanne, jossa vain rajoitettu määrä tietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, on esimerkiksi nimitietojen ilmoittaminen hotellin tai muun majoituksen järjestäjälle majoitusvarausten hoitamista varten. Näissäkään tapauksissa ylimääräisiä, asioiden hoitoon liittymättömiä tietoja ei välitetä. Poikkeustilanteet on ilmoitettu lomakkeiden yhteydessä.

Tarkastusoikeus

Jokaisella palaute- tai muun lomakkeen lähettäneellä on oikeus tarkastaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Tietojen tarkistus- ja korjauspyynnöt lähetetään sähköpostitse lomakkeen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö