Hei!

tanja-vuorelaTäällä kirjoittelee juuri Etelä-Pohjanmaan Lehtimäeltä Keski-Suomeen muuttanut avoimen ja iloisen luonteen omaava nainen.

Vastikään Lammen asuntojen johtajan paikan vastaanottaneena, tunnelma on odottavaa jännitystä täynnä. Johtajan työt aloitan heinäkuussa avoimin mielin. Arvostan suuresti työyhteisön yhteistyötä, yhdessä tekemisen meininkiä ja avointa kulttuuria yhteisten asioiden äärellä. Minun toimistoni ovi on avoinna juuri Sinulle.

Koulutukseltani olen Sosionomi (AMK), lisäksi minulla on kulttuuripuolen amk-tutkinto sosiokulttuurisen työn opinnoista.

Työhistoriani koostuu vahvasti vammaistyön parista. Olen työskennellyt vammaisten parissa ohjaajana, tuntiopettajana, ryhmävastaavana ja sosiaaliohjaajana sekä asumisyksiköissä että vammaispalveluissa päätöstyössä.

Työnhistoriani olen aloittanut ohjaajana, jossa tehtäväni oli huolehtia vammaisten päivittäisistä perustarpeista. Ohjaajana olen työskennellyt kurssikeskuksessa sekä asumisyksikössä.

Sosiaaliohjaajana olen tuottanut toimintakeskuksen asiakkaille kulttuuripainotteista toimintaa, pääasiassa musiikkia ja teatteria, jotka ovat myös oman elämäni tärkeitä harrastuksia.

Minulla on myös kokemusta esimiestyöskentelystä toiminnanjohtajana päihde- ja mielenterveyssektorilta kuntouttavassa työtoiminnassa sekä vammaissektorilta toimintakeskuksessa, jossa pääasiallisena tehtävänä olivat muutosprosessit toimintakeskuksen toimintoihin liittyen, mutta myös muut esimiehelle kuuluvat tehtävät.

Nyt minun on aika antaa työpanokseni Lammen asunnoille. Tavataan heinäkuussa yhteistyön merkeissä ja rakennetaan rohkeasti yhdessä asiakkaidemme näköistä arkea Lammen asunnoilla.

Aurinkoa kesääsi toivotellen

Tanja Vuorela