Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Esittelyssä Lammen asuntojen uusi johtaja Tanja Vuorela

Julkaistu 1.06.2021

Vastikään Lammen asuntojen johtajan paikan vastaanottaneena, tunnelma on odottavaa jännitystä täynnä. Johtajan työt aloitan heinäkuussa avoimin mielin. Arvostan suuresti työyhteisön yhteistyötä, yhdessä tekemisen meininkiä ja avointa kulttuuria yhteisten asioiden äärellä. Minun toimistoni ovi on avoinna juuri Sinulle.

Lue lisää

Etäyhteydet uudelle tasolle JAMKin projektin avulla

Julkaistu 1.06.2021

Marianpolun asunnot ja Toimintakeskus Veturi ovat mukana JAMKin vetämässä Robotti tuli töihin -hankkeessa. Saamme testata ensimmäisten joukossa Suomessa KOMP-laitteita, joissa voi etäyhteydenpidon lisäksi olla esimerkiksi muistutuksia kalenterista, toimintaohjeita, säätiedotetta ja vaikka viestejä tai kuvia.

Lue lisää

Toimintakeskus Veturin uudet tuulet

Julkaistu 28.04.2021

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön toimintakeskus muutti vuodenvaihteessa uusiin tiloihin Suolahden keskustaan ja samalla sai uudeksi nimekseen toimintakeskus Veturi. Olemme olleet Kehitysvammaliiton päivä- ja työtoiminnan kehittämishankkeessa mukana, ja tämän myötä olemme arvioineet ja lähteneet kehittämään omaa toimintaamme.

Lue lisää

Toivomme vastauksia kyselyymme palveluntarpeesta

Julkaistu 10.12.2020

Kartoitamme kyselyllä maakuntamme alueella olevaa palveluntarvetta. Kysely on suunnattu palvelun tarpeessa oleville henkilöille sekä heidän läheisilleen ja omaisilleen.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla säätiön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.