Tule töihin Keski-Suomen vammaispalvelusäätiölle

Täällä ilmoitamme säätiössä avoinna olevat pitkät sijaisuudet sekä toistaiseksi voimassa olevat paikat hakumenettelyineen. Lyhyitä sijaisuuksia voit hakea kirjautumalla Sijaiset.fi-järjestelmään alla olevista linkeistä.

Avoimet työpaikat:


Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö sr tuottaa ja kehittää asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa sekä liikkuvaa päiväaikaista toimintaa ja kriisipalveluja erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Säätiö tuottaa palveluja, jotka tukevat kehitysvammaisten ja vammaisten hyvää elämää.

Tarjoamme palveluja esteettömissä vuokra-asunnoissa Palokassa, Tikkakoskella, Äänekoskella ja Viitasaarella. Toimintakeskus on Äänekoskella.

Palveluissamme on 80 henkilöä, säätiön työntekijämäärä on 120 ja liikevaihto 7 miljoonaa euroa. Säätiön hallinto on Jyväskylässä. Lisätiedot www.ksvs.fi.

 

Toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme 1.4.2018 alkaen

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajan tehtävänä on toteuttaa säätiön tarkoitusta ja linjata strategiaa yhdessä hallituksen kanssa. Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja.

Odotamme, että olet yhteistyökykyinen, avoin ja innovatiivinen, pystyt rohkeisiin päätöksiin ja tavoitteelliseen toimintaan avoimessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä talousosaamista. Sidosryhmien ja verkostojen tuntemus katsotaan eduksi.

Edellytämme alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johtamiskoulutusta, toimialan tuntemista sekä riittävää johtamiskokemusta. Tehtävässä on koeaika.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn, jossa voi vaikuttaa vammaispalveluiden kehittymiseen. Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Sari Antila, puh. 040 837 5283 ja varapuheenjohtaja Olli Ingervo, puh. 040 706 4855. Puhelinajat: 18.9., 21.9., 26.9., 28.9. sekä 5.10. klo 16–18.

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen 9.10.2017 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@ksvs.fi.

SIJAISUUDET

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiöllä on tarjolla eripituisia ohjaajan sijaisuuksia asumispalveluissa Jyväskylässä, Äänekoskella ja Viitasaarella sekä Toimintakeskuksessa Suolahdessa.

Voit tiedustella sähköpostitse asuntojen johtajilta, joiden yhteystiedot löytyvät kotisivuilta. Voit myös rekisteröityä sijaiseksi alta löytyvästä linkistä.

Edellytämme:

  • sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta tai soveltuvaa AMK- tai opistoasteen tutkintoa
  • ymmärrystä vammaisten henkilöiden osallisuudesta ja tuetusta päätöksenteosta
  • puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien hallintaa tai sitoutumista oppimiseen
  • kokemusta haastavien tilanteiden henkilöiden tuesta ja avusta
  • voimassaolevaa lääkkeenjakolupaa tai sitoutumista sen hankintaan
  • LOVe-koulutusta, hygieniapassia ja ensiapukoulutusta tai sitoutumista suorittamiseen
  • hyviä vuorovaikutus- ja työryhmätaitoja
  • kykyä muutoksiin ja halua kehittää ammatillista osaamista.

Hae sijaisuuksia

» Rekisteröityminen sijaiseksi tästä (jos sinulla ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)
» Kirjaudu Sijaiset.fi-palveluun tästä (jos sinulla on jo Sijaiset.fi-tunnus)

Lisätietoja:

Sijaiset.fi-järjestelmästä tai rekisteröitymisestä:
asiakaspalvelu, asiakastuki@sijaiset.fi, puh. 044 733 4411 (arkisin klo 9–16).

Työstä ja työn sisällöstä Keski-Suomen vammaispalvelusäätiöllä:
puh. 020 766 1181 (vaihde)