Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Kesänviettoa Lammen asunnoilla

Julkaistu 18.06.2018

Kesällä pienetkin asiat voivat olla suuria, kun niille muistaa avata silmänsä. Lammen asukkaat pääsivät nauttimaan alkukesän lämmöstä ja luonnon rauhasta virkistävän mökkireissun merkeissä Piispalassa, Kannonkoskella. Säät suosivat ja reissuun mahtui mm. ongintaa, soutelua ja makkaranpaistoa. Kesän ehdotonta herkkua, mansikkakakkuakin on päästy jo maistamaan.

Lue lisää

Selvitys erityishuoltopiireistä sote-uudistuksessa

Julkaistu 18.06.2018

Sosiaali-ja terveydenhuollon tehtävien järjestämisvastuun on tarkoitus siirtyä maakunnille 1.1.2020. Sosiaali- ja terveysministeriö on pyytänyt YTM Riitta Hakomaata ja sosiaalineuvos, YTM Markku Niemelää selvittämään erityishuoltopiirien asemaa sote-uudistuksessa. Selvityshenkilöiden tehtävänä on muun muassa selvittää, miten vammaisten henkilöiden vaativat palvelut on tarkoituksenmukaista organisoida. Lisäksi selvityshenkilöt keräävät erityishuoltopiirien näkemykset erityishuoltopiirien tulevasta organisoitumismallista sote-uudistuksen uusissa palvelujen järjestämis- ja tuottamisrakenteissa. Selvityshenkilöiden […]

Lue lisää

Uusi toimitusjohtaja Jouni Helén on aloittanut työnsä säätiössä

Julkaistu 18.06.2018

Olen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä monenlaisissa organisaatioissa. Yhdistykset ja erityishuoltopiirit ovat työnantajina tuttuja. Olen iloinen saadessani nyt työskennellä organisaatiossa, jonka arvomaailma vastaa omaani.

Lue lisää

Säätiön asukkaat kesätapahtumassa Suolahdessa

Julkaistu 22.05.2018

Tänä vuonna toukokuu on hellinyt meitä täydellisillä ulkoilusäillä, ja eilen niistä nautittiin Suolahden toimintakeskuksen pihassa järjestetyn tapahtuman merkeissä. Yleisöä viihdytti säätiön oma, rokkaava orkesteri The Elvikset. Ulkoilmassa makkarat ja kahvipöydän antimet maistuivat paremmalta kuin pitkään aikaan. Tästä se kesä alkaa!

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla säätiön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.