Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Toimintakeskuksen muutto

Julkaistu 5.12.2018

Toimintakeskus on päässyt muuttamaan Suolahtiopiston entisiin tiloihin, jotka remontoitiin uuteen tarkoitukseensa sopiviksi. Muutto tapahtui maanantaina 3.12. ja sen jälkeen ensimmäinen viikko kuluukin erilaisissa järjestelytehtävissä. Päämiehet tulevat toimintakeskukseen 10.12. alkavalla viikolla.

Lue lisää

Säätiö täytti 15 vuotta

Julkaistu 5.12.2018

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö juhli 15-vuotista taivaltaan lauantaina 1.12. Suolahtiopiston tiloissa. Juhlistimme päivää oman porukan eli asiakkaidemme, heidän omaistensa ja työntekijöidemme kesken.

Lue lisää

Kysely strategiatyömme tueksi – vastauksia toivotaan

Julkaistu 13.11.2018

Vammaispalvelusäätiö on aloittanut strategiatyöskentelyn lokakuussa 2018 ja tavoitteena on uudistaa strategiaa tulevaisuuden trendien sekä palvelutarpeiden pohjalta. Strategiatyöhön liittyen olemme kiinnostuneita kuulemaan kaikkien toiminnastamme kiinnostuneiden henkilöiden kommentteja.

Lue lisää

Toimintakeskus muuttaa

Julkaistu 13.11.2018

Äänekosken Suolahdella sijaitseva toimintakeskuksemme muuttaa lähiaikoina uusiin tiloihin. Uudet tilat ovat entisen Suolahtiopiston tilat, jotka sijaitsevat myös Suolahdella. Tiloissa tehdään parhaillaan muutostöitä, ja mikäli kaikki menee hyvin, pääsemme uusiin tiloihin jo joulukuun 2018 alussa.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla säätiön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.