Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Haemme ohjaajaa Savivuoren asunnoille

Julkaistu 3.09.2019

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Savivuoren asunnoille 25.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lue lisää alla olevasta linkistä ja lähetä hakemuksesi 30.9. mennessä.   Tule töihin Keski-Suomen vammaispalvelusäätiölle

Lue lisää

Toimintakeskuksella tapahtuu taas

Julkaistu 28.08.2019

Toimintakeskuksen kesätauko päättyi elokuun alussa ja syyskausi on lähtenyt käyntiin täydellä teholla. Elokuun hyvät säät ovat mahdollistaneet vielä kesäistäkin toimintaa, ja toimintakeskuksen asiakkaat ovat kisailleet mm. kesäolympialaisten merkeissä.

Lue lisää

Valtakunnalliset erityishuoltopäivät 11.–12.9.2019

Julkaistu 28.08.2019

Kehitysvamma-alan vuoden päätapahtuma, Valtakunnalliset erityishuoltopäivät järjestetään tänä vuonna 10.–11.9. Helsingissä Scandic Parkissa. Tapahtumassa on tarjolla tuoreinta tietoa, ajankohtaisia case-esimerkkejä ja hyviä verkostoitumismahdollisuuksia.

Lue lisää

ARA teki selvityksen autismikirjon henkilöiden asumisratkaisuista

Julkaistu 28.08.2019

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAlta on valmistunut raportti autismikirjon henkilöiden asumisratkaisuista. Selvityksessä arvioitiin ARA-rahoitteisten, autismikirjon henkilöille tarkoitettujen asuntoryhmäkohteiden sijoittumista, mitoitusta, tilajakoa ja toimivuutta.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla säätiön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.