Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Kehitysvammaliiton ja JHL:n Värikäs vammaistyö -kampanja kumoaa ennakkoluuloja

Julkaistu 17.03.2020

Vammaisalalla työskentelevät ovat yleensä ottaen hyvin tyytyväisiä työhönsä. Siitä huolimatta monilla paikkakunnilla kärsitään työvoimapulasta. Jotta vammaisalalle riittäisi ammattitaitoisia ja motivoituneita ammattilaisia myös tulevaisuudessa, JHL ja Kehitysvammaliitto ovat käynnistäneet Värikäs vammaistyö -kampanjan.

Lue lisää

Terveisiä Ensitietoa autismikirjosta -koulutuksesta!

Julkaistu 17.03.2020

Toteutimme 12.3. koulutuksen, jossa käsiteltiin autismikirjon oireiden moninaisuutta ja sosiaalisen kommunikaation haasteita sekä vuorovaikutuksen keinoja. Koulutus oli osallistujille ilmainen ja halukkaita osallistujia olisi ollut enemmänkin kuin mukaan mahtui.

Lue lisää

Toimenpiteitä koronaviruksen ehkäisemiseksi

Julkaistu 17.03.2020

Olemme Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön toimintayksiköissä ryhtyneet seuraaviin toimenpiteisiin koronaviruksen ehkäisemiseksi, jotta pystymme turvaamaan asiakkaidemme sekä työntekijöidemme terveyden.

Lue lisää

Koulutus: Ensitietoa autismikirjosta – torstaina 12.3.

Julkaistu 19.02.2020

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö järjestää koulutuksen autismikirjosta torstaina 12.3.2020 Jyväskylässä. Koulutus soveltuu opetus- ja sosiaalialan lähityöntekijöille, heidän esimiehilleen, kehittäjille ja suunnittelijoille sekä muille ammattilaisille ja aiheesta kiinnostuneille.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla säätiön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.