Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Säätiön strategiatyö etenee

Julkaistu 28.01.2019

Säätiön strategiatyöhön ja suunnitteluun osallistuu lähes 20-henkinen työryhmä, jossa ovat edustettuina säätiön hallitus, esimiehet sekä asumisryhmien ohjaajat. Lisäksi ryhmässä on kunnan luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita sekä asukkaiden omaisia.

Lue lisää

Säätiön uusi hallitus

Julkaistu 28.01.2019

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön kauden 2019–2021 hallitus on muodostettu ja sen kokoonpano on päivitetty sivuillemme osoitteeseen http://www.ksvs.fi/saatio/hallitus/. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sari Antila ja varapuheenjohtajana Olli Ingervo.

Lue lisää

Hyvää ja rauhallista joulua!

Julkaistu 18.12.2018

Haluamme toivottaa rauhaisaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta kaikille yhteistyökumppaneillemme. Päätimme tänä vuonna lahjoittaa joulukortteihin kuluvan rahasumman hyväntekeväisyyteen, Keski-Suomen Näkövammaiset ry:lle.

Lue lisää

Toimintakeskuksen muutto

Julkaistu 5.12.2018

Toimintakeskus on päässyt muuttamaan Suolahtiopiston entisiin tiloihin, jotka remontoitiin uuteen tarkoitukseensa sopiviksi. Muutto tapahtui maanantaina 3.12. ja sen jälkeen ensimmäinen viikko kuluukin erilaisissa järjestelytehtävissä. Päämiehet tulevat toimintakeskukseen 10.12. alkavalla viikolla.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla säätiön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.